De vele gezichten van zonwering

De tijd dat er maar één soort knaloranje scherm bestond om de zon uit uw huis te weren is -gelukkig- voorbij. U hebt inmiddels de keus uit onder meer screens, uitvalschermen, knikarmschermen en verandazonwering. De kleuren kunnen precies worden aangepast aan uw huis of aan uw tuinmeubels en u kunt ook nog kiezen uit verschillende dessins.

Door een speciale behandeling die de doeken ondergaan bij de fabrikant, zijn ze allemaal rot- en schimmelwerend. Dat scheelt u een hoop schoonmaakwerk. Als u voor een groot zonnescherm kiest, is het wel zo makkelijk om de elektrisch bedienbare variant te laten monteren. Maar ook de handmatig bedienbare schermen zijn nog volop verkrijgbaar.

Rolluiken: finishing touch of bittere noodzaak?

Wij verzorgen op- en inbouwrolluiken voor particulieren en beveiligingsrolluiken voor winkels. Rolluiken zijn tegenwoordig niet meer per definitie bruin of wit. We kunnen ze monteren in allerlei vormen en kleuren. Rolluiken kunnen u een extra veilig gevoel geven. 's Avonds laat of als u op vakantie gaat bijvoorbeeld. Door de isolerende werking van de rolluiken bespaart u in de winter ook nog eens energiekosten.

Voor winkeliers is een rolluik bittere noodzaak. Verzekeraars eisen immers stevige beveiligingsrolluiken. Maar gemeenten klagen steen en been over de ongezellige aanblik van de gesloten winkels. Wat doe je dan als winkelier? Wij hebben een passende oplossing voor dit probleem.

Informatieverzoek

Email
Telefoon
Rolluiken huis Zonwering huis Zonwering Rolluiken Sint Oedenrode
r