Waarom aluminium?

Ontdek voor uzelf de vele voordelen van aluminium. Bouwen met aluminium verhoogt de inbraakveiligheid, bespaart op onderhoud en isoleert als de beste.

Aluminium: onderhoudsvrij en allesbehalve kil

Aluminium wordt voorzien van een laklaag of zogenaamde anodiseerlaag. Daardoor gaat het zeer lang mee en hoeft u nooit meer te schilderen. Zelfs de Nederlandse regen krijgt geen grip meer op uw kozijnen of uw serre. En wat u vooral niet moet vergeten: aluminium is er in alle kleuren, soorten en maten. Daarom vindt u bij ons altijd een systeem dat bij uw huis past. We dragen natuurlijk graag ideeën aan. Maar hebt u zelf al een ontwerp, een vorm of kleur in gedachten? Aarzel dan niet en kom ermee naar ons bedrijf. Denkt u niet te snel dat iets onmogelijk is. Uw ideeën optimaal uitvoeren, is voor ons nu juist een uitdaging!

Wij helpen u een oplossing te vinden voor uw: 

Neem contact met ons op bel naar 0413 47 81 06, stuur een email of maak gebruik van het contactformulier aan de rechterkant. 

Garantie

Op al onze producten krijgt u uiteraard een flinke garantie. Alle garantietermijnen voor u overzichtelijk op een rijtje:

Aluminium & Constructies  10 jaar
Poedercoaten   10 jaar
Dubbele beglazing 10 jaar
Hang- & Sluitwerk   3 jaar
Rolluiken & Zonwering 5 jaar

   

Contactformulier

Email
Telefoon
Wat kunnen we voor u betekenen?

Woningen

Een hypermodern nieuwbouwhuis, een rustieke oude boerderij of gewoon uw eigen huis. Onze systemen bieden u steeds een oplossing dat bij uw huis past. En wist u dat u met aluminium kozijnen ook nog eens veel inbrekers op een veilige afstand houdt? Al onze systemen voldoen namelijk aan de strenge eisen van het politiekeurmerk 'veilig wonen'. 

Woning Jan Habraken BV Woning Aluminium- en glaswerken Woning Glas- en aluminiumwerken

Serre

Binnen een buitengevoel creëren. Met een serre kan dat. Natuurlijk past niet bij ieder huis hetzelfde rechtlijnige ontwerp. Misschien denkt u dat er niet veel meer mogelijk is dan de 'standaard' rechthoekige serre. Of hebt u uitgesproken ideeën over de vorm en kunt u daarmee nergens terecht. Kom dan eens bij ons praten. Want wij bouwen alle vormen en uitvoeringen die u maar kunt bedenken.

Serre Sint Oedenrode Serre Jan Habraken BV Serre Jan Habraken Sint Oedenrode

Winkelpui

Een winkel heeft een aantrekkelijke uitstraling nodig. Dus geen pui die uw zaak verandert in een ontoegankelijke vesting. Maar tegelijkertijd moet u als winkelier ook 's avonds met een gerust hart de deur achter u dicht kunnen trekken. Wij begrijpen dat als geen ander. Zo hebben we bijvoorbeeld ruime ervaring in het produceren en plaatsen van winkelpuien voor juwelierszaken. Wilt u ook voor uw eigen zaak een pui die wel inbrekers, maar niet uw klanten buiten houdt? Komt u dan eens praten.

Aluminium winkels Winkels aluminium- en glaswerk winkel glas- en aluminiumwerk

Bedrijfspand

Ook voor grote projecten in de utiliteitsbouw zijn wij inzetbaar. Onlangs nog hebben we een verzorgings- annex bejaardentehuis voorzien van alle aluminium kozijnen. Maar ook kozijnen voor winkelcentra en meubelboulevards behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. We werken door het hele land in opdracht van verschillende aannemers. Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer…. 

Bedrijfspand aluminium Bedrijfspand Jan Habraken Sint Oedenrode Bedrijfspand glas- en aluminiumwerken
r